Kurv 0

Leverings- og returpolitik

Levering

Ordrer afsendes hurtigst muligt, dog maksimalt 5 hverdage fra modtagelsen af din bestilling. Vi leverer internationalt til alle lande. Leveringstiden afhænger af modtagerlandet, dvs. i nogle tilfælde kan det tage op til 4 uger.

Alle priser på hjemmesiden er eksklusiv fragt.

PostNord og DAO står for levering til modtager. Rettidig levering forudsætter dog at PostNord eller DAO overholder egne leveringsbetingelser. LUI & NINA kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos PostNord eller hos Dao. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, kan LUI & NINA ikke levere en ny leverance uden beregning, da LUI & NINA fremstiller unikke produkter og har ikke mulighed for at levere nøjagtig den samme vare/varer igen. Derfor kan LUI & NINA kun tilbyde en refusion af købesummen. Refusionen sker altid ved bankoverførsel og LUI & NINA har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. mail eller anden traditionel korrespondanceform.

 

Returnering

Henvendelse rettes og reklamationer sendes til:

LUI & NINA
BYTOFTEN 61
5210 ODENSE NV
CVR 37 24 81 93
E-mail: info@luinina.com

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes du sende dine bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb. Refusionen sker altid ved bankoverførsel og LUI & NINA har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. mail eller anden traditionel korrespondanceform.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i min Webshop.

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager varen. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor senest 8 bankdage efter modtagelsen af varen og kontooplysninger. Returfragten skal du selv betale, hvis du fortryder dit køb.

Fortrydelse skal anmeldes til mig senest 14 dage efter købet og efter anmeldelsen af fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Returnerer du en vare, fordi den har fejl, så skal du meddele os det senest 14 dage efter, at du har modtaget varen.

Angiv dit ordrenummer i mailen og meddel hvad der er galt med varen. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto. LUI & NINA kan ikke levere en ny leverance uden beregning, da vi fremstiller unikke produkter og har ikke mulighed for at levere nøjagtig den samme vare igen.

Derfor kan LUI & NINA kun tilbyde en refusion af købesummen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@luinina.com. I meddelelsen skal du gøre mig tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.